Over Mij

Mijn Verhaal:

Hi! Mijn naam is Hugo. Vroeger was ik altijd lang en mager (plus minus 190 cm en 75 kilo) en daardoor behoorlijk onzeker. “De Plank” noemde ze me ook wel. Mijn ribben en andere botten kon je van een afstand tellen. Op een gegeven moment dacht ik: “hier moet ik wat aan gaan doen.”

Alles veranderde toen ik de wereld van fitness en voeding ontdekte. Ik besloot me grondig te verdiepen in deze gebieden en maakte er mijn missie van om mijn lichaam en geest te transformeren. Door toegewijde inspanning en het vergaren van kennis heb ik mijn lichaam zien evolueren van tenger en mager naar krachtig en fit. Nu, zo’n 10 jaar verder, ben ik nog steeds lang uiteraard haha, maar niet meer mager. Mijn botten kan je niet meer tellen, wel mijn spieren ­čśë

17 jaar, 188 cm & 75 kg:

25 jaar, 193 cm & 95 kg:

Mijn diepgaande interesse in sport en voeding heeft me niet alleen geholpen om mijn eigen levenskwaliteit te verbeteren, maar heeft me ook een schat aan kennis opgeleverd. Ik heb geleerd over de wetenschap achter training, voedingsstoffen, herstel en mentale veerkracht. 

Met deze blog wil ik mijn kennis delen en mensen helpen hun fitness doelen te behalen. Of het nu gaat om afvallen, aankomen, fitness-oefeningen leren of alles daar tussen in, deze blog is d├ę plek. Dus, ga er lekker bij zitten en verdiep je in de artikelen die ik geschreven heb. Veel lees plezier!

Populaire Categorie├źn

De Beste Fitness Producten

Voor Thuis

Voor de Gym